PERMANENT MAKEUP

PERMANENT MAKEUP

U našem Makeover studiju nudimo ti kvalitetnu uslugu permanentnog makeup-a. VIVIAN VUČIĆ naš je vrhunski, renomirani celebrity makeup artist i official makeup artist Izbora za Miss Beauty. Niže saznaj više o permanent makeup uslugama koje nudimo.

Permanent makeup Vivian Vučić Makeover studio

    Usne (uključena korekcija nakon mjesec dana)

Trenutno jedan od najpopularnijih tretmana na tržištu. Blijede usne, naročito one nejasno definirane, dobit će jasniju konturu i željeni pigment, a tanka usta punoću čak i bez filera. Vraća se boja usana koja se godinama izgubila te također naglašavamo prirodnu ljepotu te ispravljamo razne asimetrije, depigmentacije i ožiljke.

Trajna šminka usne Vivian Vučić Makeover studio

    Obrve (uključena korekcija nakon mjesec dana)

Naglašene i uredne obrve transformirat će Vaše lice i podignuti izgled na novu razinu. Mi imamo rješenje za sve one koji nisu vješti u šminkanju i ne žele trošiti vrijeme na njihovo oblikovanje, a to je trajna šminka. Uz pomno odabrane pigmente tvrtke SWISSCOLOR garantiramo prirodnu boju obrva. U Makeover studiju prilagodit ćemo obrve proporcijama Vašeg lica, a one će biti postojane u svim situacijama.

Trajna šminka obrve Vivian Vučić Makeover studio Zagreb

    Klasični eyeliner (uključena korekcija nakon mjesec dana)

Mala promjena koja čini veliku razliku. Zaboravite na svakodnevno mučenje s iscrtavanjem simetričnog eyelinera ili s njegovim razmazivanjem po licu. S mikropigmentacijom vizualno dobivamo otvorenije oko, efekt gustih trepavica i naglašenu prirodnu konturu oka.

    Eyeliner između trepavica (uključena korekcija nakon mjesec dana)

    Donja crta kapka (uključena korekcija nakon mjesec dana)

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku.

Cijene tretmana pogledaj OVDJE, a za dodatne informacije kontaktiraj nas na

099/843-00-56

Veselimo se tvom dolasku!