REKORDER U OBARANJU CELULITA I OBUJMA

REKORDER U OBARANJU CELULITA I OBUJMA

Makeover studio mršavljenje

KONCEPT ZA MRŠAVLJENJE, ELIMINACIJU CELULITA I ZATEZANJE KOŽE – INDIVIDUALNO DIZAJNIRAN PREMA TVOJOJ MJERI!

Trebaš se pripremiti za neku prigodu ili se želiš osjećati zdravije, ljepše i poletnije i tražiš BRZE REZULTATE? Makeover studio je mjesto gdje možeš dobiti stvarne REZULTATE u jaaako kratkom vremenu!

Imamo jedinstven NOVI SLIMMING & ANTICELLULITE KONCEPT kojeg radimo po tvojoj mjeri.

VACUSLIM 48 je inovativni tretman za mršavljenje, zatezanje kože, i uklanjanje celulita. Ključ uspješnog uklanjanja masnih naslaga, celulita i efekta narančine kore nalazi se u konceptu Vacuslim 48 koji se temelji na kombinaciji preparata nove generacije s pametnim učinkom zagrijavanja i mršavljenja. Vacuslim 48 vrećica omogućuje stvaranje vakuma unutar zatvorenog prostora, što omogućuje stvaranje karboksi efekta, što zatim dovodi do povećanog dotoka kisika u stanice i ubrzane cirkulacije, što dodatno rezultira dubljim i bržim prodiranjem aktivne komponente.

Vacuslim Makeover studio

Najnovija STAR TSHOCK CRYO & HOT tehnologija u Hrvatskoj! Kombinacijom PREPARATA i STAR TSHOCK i TESLA RF APARATA postigli smo nevjerojatne rezultate i time smo ponosni REKORDERI U OBARANJU CELULITA I OBUJMA!

Posebno složenim tretmanima i sinergijskim djelovanjem osigurali smo najbolja rješenja. Prema individualnom pristupu s tretmanima koje odaberemo za tebe, sigurni smo da ćeš vidjeti rezultate u kratkom periodu.

Specijalnim tretmanima ubrzavamo detoksikaciju, potičemo ubrzanu cirkulaciju i razbijanje celulita na manje grudice koje se onda lakše razgrađuju te se tako smanjuje daljnje skladištenje masti u potkožnom tkivu.

Jedinstven koncept za mršavljenje, eliminaciju celulita i zatezanje kože Makeover studio Zagreb

*SMANJUJEMO VOLUMEN:

  • Bedara (od 2-6cm)
  • Trbuha (od 5-15cm)
  • Bokova (5-15cm)

*Ovisno o građi tijela i količini nakupina.

Poboljšava se izgled kože koja je nakon tretmana čvršća i glađa.

Osmotherapy, body wrapping, bodyshock tretmani, anticelulitne masaže s fat burnerom, anticelulitna mezoterapija, intenzivna aromaterapijska metoda, aparativna obrada i pasivno vježbanje… Sve su to tretmani koji odrađuju vrhunski posao za tebe dok se TI relaksiraš!

Nazovi i rezerviraj svoj termin za konzultacije gdje ćemo te usmjeriti i složiti individualni paket prema tvojim potrebama.

BYE BYE CELULIT – WELCOME BEAUTIFUL BODY!

Sve osobe koje žele brži i bolji rezultat trebaju obavezno doći na konzultaciju kako bi mogli napraviti individualni specijalani koncept prema analizi potkožnog sadržaja kojega treba tretirati.

Program za žene je modificiran i koncipiran s anticelulitnim tretmanima.

Koristimo samo najbolje za svoje klijente

Star Tshock je najinovativniji i neinvazivni način uklanjanja lokalizirane masnoće, smanjenja celulita, kao i toniranja i zatezanja kože. Koristi najsuvremeniju termografiju i krioterapiju (termalni šok) za preoblikovanje tijela. Tretmani Star Tshock uništavaju masne stanice i povećavaju proizvodnju kolagena kože tijekom svakog tretmana zbog reakcije na toplinski šok.

Kako radi? Star Tshock (Tehnologija Thermal Shock) koristi toplinski šok u kojem nakon krioterapije (hladnoće) slijede tretmani hipertermije (topline) na dinamičan, sekvencijalan i temperaturno kontroliran način. Krioterapija hiperstimulira kožu i tkivo, uvelike ubrzava sve stanične aktivnosti i dokazano je vrlo učinkovita u mršavljenju i oblikovanju tijela. Masne stanice (u usporedbi s drugim vrstama tkiva) osjetljivije su na učinke hladne terapije, koja uzrokuje apoptozu masnih stanica, prirodnu kontroliranu eliminaciju stanica. To dovodi do oslobađanja citokina i drugih medijatora upale koji postupno eliminiraju zahvaćene masne stanice, smanjujući debljinu masnog sloja.

Thermal shock therapy Makeover studio slimming tretmani mršavljenja

Star Tshock tretmanom se uništavaju masne stanice i eliminiraju prirodnim putem kroz limfni sustav te je također izvrsna opcija za dijelove tijela gdje je problem opuštena koža. Ovim tretmanom postižemo učinkovito mršavljenje, smanjenje celulita te zatezanje, toniranje i učvršćivanje kože tijela. Star Tshock će ujedno i zagladiti kožu. Svi aplikatori su opremljeni i EMS funkcijom, a također se mogu izvoditi tretmani lica (eliminacija podbratka).

Budući da ovaj aparat kombinira cryo + termalnu + ems tehnologiju zajedno, može postići savršen učinak – Ima više od 33% bolji učinak od jednog stroja za kriolipolizu.

Tijelo koje mršavi mora izgraditi mišiće

Što je više mišića, to je brže sagorijevanje masti i ljepše oblikovanje tijela.

Nova fokusirana magnetska vibracija visokog intenziteta + fokusirani RF.

Tesla RF je aparat za elektromagnetski trening mišića koji može potaknuti 30 000 snažnih mišićnih kontrakcija u 30 minuta kojima rezultira ekstremni trening visoke frekvencije te se time pomaže masnim stanicama da se razgrađuju uz istovremeno jačanje mišića.

Ova vrsta kontrakcija ne može se postići uobičajenim vježbanjem dok radio frekvencija od 40,68 mhz oslobađa toplinu i sagorijeva masnoću, istovremeno zagrijavajući mišiće kako bi se povećala sila kontrakcije, dvostruka stimulacija mišićne proliferacije te se poboljšava tjelesna cirkulaciju krvi i brzina metabolizma, uz održavanje ugodnog osjećaja topline tijekom tretmana.

Kada se povećava mišićna masa bazalni metabolizam može brže metabolizirati kalorije i doseći razinu “SMRŠAVITI BEZ KRETANJA”

Uređaj je neinvazivan, siguran i bezbolan, nema zračenja, nema nuspojava, nema potrebe za anestezijom, možete mršavjeti u ležećem položaju, zategnuti mišiće i oblikovati tijelo. Nema nelagode tijekom tretmana, a ni potrebe za razdobljem oporavka nakon tretmana. Aplikatori se mogu se postaviti ciljano na jedan dio npr. na trbuh, stražnjicu, nadlakticu (biceps, triceps ), butine ili kombinacija dijelova u isto vrijeme.

Za one koji žele brzo smanjiti masno tkivo i povećati mišiće ili promijeniti oblik tijela, ili oni koji nemaju vremena ili teško mogu ustrajati u tjelovježbi, mogu postići liniju, formu i lijepo preoblikovanje tijela. Pogodno za žene i muškarce.

Tretman oblikovanja tijela

Kako bi eliminirali i zadnji dio tvrdokornog masnog tkiva kojeg se najteže riješiti, tu je MAKEOVER STUDIO, mjesto gdje se upravo to MOŽE!

U to se uvjerio i naš dugogodišnji klijent (redovan na detoksikacijskim tretmanima i sportskim masažama) MARIJAN MESEC poznati Zagrebački trener, Višestruki prvak u klasi body building-a koji je došao isprobati naše “nove aparativne metode” koje masne stanice pretvaraju u likvidno stanje te se kao takve puno brže eliminiraju.

Mario Mesec Makeover studio Zagreb
Marijan Mesec Makeover studio Zagreb

Naš Makeover studio posjetio je i Mister turizma Dominik Tvorek

Mister turizma Dominik Tvorek Makeoverstudio Zagreb

PRIJAVI SE ZA BESPLATNU KONZULTACIJU!

Nazvat ćemo te u najkraćem mogućem roku.

A za dodatne informacije i rezervacije kontaktiraj nas na

099/843-00-56

Veselimo se tvom dolasku!