EXCLUSIVE

EXCLUSIVE

Welcome to your Five star experience!

Unajmi naš studio za ekskluzivno beauty iskustvo koje se pamti! Uživaj s odabranim društvom na prigodno organiziranim beauty tretmanima i/ili proslavama. Naše stručno i ljubazno osoblje pobrinut će se da se osjećaš kao kod kuće u našem prekrasno uređenom prostoru u centru grada. Velik TV za slušanje glazbe, podij na kojem možeš zasjati u odabranom outfitu, šampanjac, finger food, čokolada i vrhunski beauty tretmani uz koje ćeš se osjećati kao zvijezda. Studio je ekskluzivno moguće iznajmiti i za potrebe snimanja i fotografiranja.

SLJEDEĆI ARANŽMANI DOSTUPNI SU NA UPIT:

LUXURY WEDDING BEAUTY PAKET – Cijena na upit

Dodir luksuza kakav zaslužuješ na svoj dan vjenčanja! Kompletna usluga vezano uz frizuru, makeup, nokte… u studiju u centru grada, rezerviranom samo za tebe i one koje odlučiš povesti sa sobom. Osiguravamo ti i prigodnu hranu i piće kako bi bila u potpunosti spremna za svoj velik dan.

CELEBRITY EXCLUSIVE PAKET – Cijena na upit

Svim našim celebrity klijentima i ostalim poznatim i uvaženim osobama te onima koji se tako osjećaju, osiguravamo privatno iskustvo uz diskreciju u unaprijed rezerviranom salonu.

BEAUTY PARTY ZA DJEVOJAČKU VEČER – Cijena na upit

Totalni party ugođaj s muzikom, hranom i pićem u STUDIJU koji je rezerviran samo za TEBE i tvoje društvo! Paket čine SPA manikura+trajni lak, ekskluzivna priprema kože prije šminkanja,  šminkanje s trepavicama i styling frizura.

BIRTHDAY GIRLS NIGHT OUT – Cijena na upit

Uživaj i uljepšaj se sa svojim najboljim prijateljicama za nezaboravan izlazak, u STUDIJU koji je rezerviran samo za VAS! Paket čine manikura+trajni lak, glamurozni makeup, styling frizura, drinks & snacks + poklon svakoj dami od MAKEOVER STUDIJA).

*Za sva navedena događanja možemo angažirati fotografa i za potrebe rođendana pripremiti tortu, svjećice, balone i druge vrste dekoracija po dogovoru.