KOZMETIČKI TRETMANI LICA

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

U našem Makeover studiju nudimo ti kvalitetne kozmetičke tretmane i konzultacije s našim stručnim osobljem. Niže saznaj više o uslugama koje nudimo.

Kozmetički tretmani lica Makeover Studio Zagreb

    Konzultacije (30 min)

    Klasičan tretman čišćenja lica

    Hydro deluxe tretman lica

Hydro deluxe je precizno osmišljen tretman lica koji se fokusira na vraćanje hidratacijskog balansa. Ovo je idealno rješenje za dehidriran i umoran izgled lica. Koža je već nakon prvog tretmana svježa, sjajna i baršunasta te je sam tretman obogaćen s vrhunskih komponentama i s dodatnim aktivnim tvarima koji će zadržavati vlagu.

    Hydrafacial tretman lica

Hydrafacial je neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti i pomlađuje kožu. Uz ovaj tretman se kombiniraju booster serumi koji se posebno odabiru prema tipu kože i njenim potrebama. Booster serumi su bogati aktivnim sastojcima koji mogu prodrijeti u duboke slojeve kože zbog njihovih malih molekula. Glavna tri koraka tretmana su nježan piling kože, uklanjanje nečistoća i dubinska hidratacija. Tretmanom se postižu rezultati kao što su bolja cirkulacija, jačanje tonusa i elastičnosti, ujednačen ten te zdrava i blistava koža.

    Luxury anti-age tretman lica

Starenje je neizbježno, ali na taj proces možemo uvelike utjecati. Uz Luxury anti-age tretman moguće je vratiti kazaljke na satu. Posebno odabrana kozmetika garantira Vam vrhunske rezultate nakon samo jednog tretmana.

    Ultrazvučna beziglična mezoterapija + hijaluron ampula

    Aparativni face lifting + antiage tretman

    Cocoa & champagne tretman lica

Ugodite svojim osjetilima posebnim tretmanom koji sadrži aromu slatke čokolade koji ne samo da je ugodnog mirisa nego je i prirodni antioksidans. Nježni piling učinkovito će pripremiti kožu za revitalizirajući tretman kisikom, a Vi se opustite dok pjenušavost čistog kisika pospješuje cirkulaciju, potiče izmjenu stanica i ostavlja kožu hidratiziranom i revitaliziranom.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Odgovorit ćemo ti u najkraćem mogućem roku.

Cijene tretmana pogledaj OVDJE, a za dodatne informacije kontaktiraj nas na

099/843-00-56

Veselimo se tvom dolasku!